Hvalpemotivation

Hvalpemotivation

Formålet med hvalpemotivation er at give dig og hvalpen de bedste forudsætninger for et godt liv sammen. Træningen har fokus på kontakt, miljøtræning og socialisering og er for alle hunde mellem 2 og 5 måneder.

Hoopers

Hoopers er det sidste nye inden for hundesport og stammer fra USA. Sporten er stadig forholdsvis ukendt i Danmark men […]

Lydighed

Lydighed (LP) er en hundesport hvor hund og fører udfører en række fastlagte øvelser. Det kan f.eks. være: indkald, hvor hunden […]

Rally-lydighed

Rally er en sport, hvor hund og fører sammen gennemfører en bane med forskellige øvelser, hvor glæde, udstråling og samarbejde er mindst ligeså vigtigt som præcision. Vi har hold til både grønne og garvede rallyudøvere.

Ringtræning

Ringtræningen giver dig et indblik i udstillingsverdenen og du lærer at vise din hund fra dens bedste side. Godt at vide, når du skal på udstilling med din hund. Måske for første gang.

Spotkurser

Vores spotkuser har typisk fokus på et særligt område inden for træningen, f.eks. indkald, fri ved fod, højrehandling, vendinger eller empowerment.