Aktive hunde er glade hunde

Hadsten Hundevenner er en forening under DGI. Vi arbejder for at fremme interessen for aktivering af hunde og udvikle forholdet mellem hunde og ejer, så samværet bliver til gensidig glæde og fornøjelse. Vi har et fagligt kompetent team af erfarne instruktører, som løbende uddanner sig og holder sig opdateret med den nyeste viden inden for hund og træning.

Aktiviteter

Hadsten Hundevenner har et rigt udbud aktiveringsmuligheder til både hvalp og voksen hund. Udover holdtræning afholder vi spotkurser med fokus på udvalgte emner. Vi afvikler også jævnligt rally-prøve-prøver, så vores rallyteams kan øve sig på konkurrencesituationen.

Træningsfilosofi

Vores træningsmetoder er belønningsbaseret og tager udgangspunkt i vores forståelse for hver enkelt hunds væsen og behov. Ved hjælp af kropsprog, håndtegn og stemme guider vi hunden frem skridt for skridt og hjælper den til at forstå, hvad vi ønsker, den skal gøre. På den måde sikrer vi, at hunden altid oplever succes, hvilket giver den selvtillid og udvikler dens lyst til at samarbejde.

Træningspladsen

Vi holder til hos Hundehuset i Hadsten, som stiller moderne træningsfaciliteter til rådighed året rundt. Hele området er indhegnet med masser af plads på indhegnede udendørs træningsbaner, en specialbygget hal til træning i om vinteren samt opvarmet klubhus og toiletter.