Gratis medlemskab

Medlemskab af Hadsten Hundevenner er gratis og din adgangsbillet til tilbud om træning, foredrag, kurser og andre sjove aktiviteter for dig og din hund. Indmeldelse sker hurtigt via vores indmeldelsesblanket.

Varierede træningstilbud

Hos Hadsten Hundevenner har ethvert hundeteam mulighed for sjove og gavnlige aktiviteter, der ikke kun fremmer samarbejde og sammenhold mellem hund og ejer men også gavner jer i hverdagen. Er du til den mere ambitiøse side og ønsker at deltage i konkurrencer inden for rally, lydighed eller agility, har vi også et hold, der passer til dig.

Personlig træning

Har du brug for sparring med en instruktør, tilbyder vi køb af personlig træning på timebasis. Du booker ved at sende en mail til Helle på mail@hadstenhundevenner.dk. Beskriv gerne, hvad det er, du har brug for hjælp til, når du sender din mail.

Fællesindkøb

Vi opretter jævnligt puljer til fællesindkøb af eksempelvis hundefoder, guffer, træningsudstyr eller andet relevant. Typisk sparer du op til 20% på listepriserne.

Træning hele året

Bortset fra sommerferie i juli måned, tilbyder vi træning hele året. Om sommeren på 3 store græsarealer og om vinteren også i Hundehal’en, der er bygget specielt til hundetræning. Aktuelle ledige træningstilbud finder du her.

Spændende spotkurser

Afhængigt af efterspørgslen tilbyder vi jævnligt spotkurser med fokus eksempelvis på elementer i rally-lydighed, tricks eller dagligdags lydighed og aktivering. Læs mere om vores spotkurser her.

Køb, sælg, byt, lån

I vores Facebookgruppe Hadsten hundevenner Køb/salg/byt/lån kan du handle og/eller udveksle gode brugte varer. Der er naturligvis primært hundeting, men varer af anden “afstamning” er også velkommen.