Vi er rigtig glade for vores træningshal, som giver os mulighed for at træne året. Vi har døbt den Hundehal'en, og vi passer rigtig godt på den. Derfor beder vi alle, der træner i Hundehal'en, sætte sig godt ind i reglerne for færdsel og træning i Hundehal'en og det tilknyttede klubhus "Ro'laden, så vi kan have glæde af de dejlige og indbydende faciliteter i mange år fremover. Oplever vi gentagne brud på reglerne, må vi desværre afholde de pågældende fra at træne i hallen. Tak fordi du hjælper os med at bevare vores dejlige Hundehal.

Kun adgang med indendørs sko

Skoene skiftes lige indenfor døren i Hundehal'ens tilbygning (også kendt som Ro'laden). Børst skoene af på skobørsterne uden for døren.

Ingen våde hundepoter og "understel".

Tør hunden af, inden I betræder faciliteterne. Dette gælder også efter luftepauser under træning. Medbring venligst selv håndklæde hertil.

Brug af godbidder

Brug kun godbidder, der ikke krummer eller smuldrer. Kunstgræsset kan optage store mængder, men ødelægger træningen for de næste. Saml de godbidder op, som din hund ikke spiser.

Ingen mad og drikkevarer

Drikkevarer og mad (undtaget godbidder) er forbudt i hallen. Det gælder også for kaffe i termokrus og vand i flaske. Din hund og dig slukker tørsten i "Ro-laden".

Løbske tæver skal bære bukser

Løbetidsbukser medbringes enten af ejeren eller købes hos Helle i butikken.

Ingen pytter eller bommelommer

Luft din hund godt inden træning og hold eventuelt luftepauser, mens I træner. Skulle uheldet være ude, så dup så meget som muligt op med køkkenrulle og sprøjt med Rodalon. Begge dele findes i hallen. Brugt køkkenrulle kommes i en pose og afleveres i skraldespanden i Ro'laden. Hunde, der ikke kan holde sig, må bære ble. Engangsbleer kan købes hos Helle.

Ingen løse hunde medmindre vi træner

Hold altid din hund i snor, når du kommer ind i hallen eller i pauser mellem træningspas. Skal hunden bindes af, så brug kun de sorte jernspær.

Ingen leg mellem hundene

Afhold hundene fra at lege mellem træningspas eller efter. Skal der leges, foregår det udenfor og på eget ansvar.

Går noget itu – eller virker ikke...

Så tag fat i Helle på 20 60 33 83, så det kan blive fikset.