Du skal være medlem af Hadsten Hundevenner for at benytte dig af vores træningstilbud. Medlemsskabet er gratis. For at blive medlem skal du melde dig ind via vores online indmeldelsesblanket.

Din hund skal være vaccineret mod hundesyge og parvovirus. For hunde op til 24 måneder gælder, at vaccinationen højest må være 1 år gammel. For øvrige hunde gælder, at vaccinationen højest må være 4 år gammel. Hundens vaccinationsattest skal vises ved første træningstime.

Din hund skal have en ansvarsforsikring, der dækker en træningssituation. Tjek dette med dit forsikringsselskab, hvis du er i tvivl.

Priser

Medmindre andet er angivet, koster det 450 kr. pr. hold, du ønsker at træne på. Der gives ikke rabat ved træning på flere hold samtidigt.

Tilmelding og betaling

Tilmelding sker til den kontaktperson, der er oplyst ved holdbeskrivelsen. Når du tilmelder dig, modtager du information om betaling pr. email. Betaling skal ske, inden du starter på det kursus, du har tilmeldt dig.