Træningspladsen

Træningspladsen ligger i skønne naturomgivelser nær Langskov i Hadsten med masser af luft og højt til himlen. Vi har flere store indhegnede træningsarealer og en agilitybane. Desuden har vi mulighed for adgang til indendørs træning om vinteren i Hundehal’en, der er specielt bygget til hundetræning.

Træningsfaciliteterne lejer vi af Hundehuset i Hadsten, der foruden hundepension også er hjem for Helle og Lars. Det fordrer naturligvis, at vi er nødt til at have et regelsæt, som alle overholder. Som medlem af Hadsten Hundevenner beder vi dig derfor sætte dig ind i og respektere reglerne, så vi kan bevare vores dejlige træningsfaciliteter.

Takt og tone på træningspladsen

Din hund er dit ansvar, derfor:

  • Hold øje med din hund hele tiden
  • Respektér andre hunde/hundeejere. Det er ikke alle hunde, der bryder sig om at hilse, så spørg først, om det i orden og sørg for, det foregår stille og roligt (4 ben på jorden).
  • Ryd op efter din hund – efterladenskaber skal samles op OVERALT – også på luftearealet –  og lægges i de til formålet opstillede spande. Husk at binde knude på posen!
  • Sørg for din hund er godt luftet inden træning, så den kan koncentrere sig optimalt om træningen.
  • Vær klar til tiden og meld afbud, hvis du ikke har mulighed for at komme.
  • Syge hunde kan ikke deltage i træningen.
  • Løbske tæver er velkomne til træning, men skal holdes på afstand af de andre hunde. Særligt i den midterste uge af løbetiden, kan tæven være meget påvirket. I så fald anbefales det at holde hunden væk fra træning. Ved træning i Hundehal’en skal tæven bære løbetidsbuks, jf. regelsæt for Hundehal’en.
  • Hunde med opkastninger eller diarré må ikke komme på træningspladsen af hensyn til smittefare.
  • Tilskuere til træning er velkomne, men bedes holde sig på afstand.

Træning i Hundehal’en

Se ordensreglement for brug af Hundehal’en.

Adgang til træningspladsen

Hvis porten til træningspladsen er lukket, er der ingen adgang for kursister eller besøgende. Vent til porten åbnes.

Parkering

Der er parkeringspladser ved siden af de udendørs træningsarealer og ved Hundehal’en. Parkér hensigtsmæssigt, så der er plads til så mange biler som muligt.

Efterlad aldrig din hund i en sommervarm bil. Det kan være livsfarligt for hunden.

Toiletforhold

Der forefindes toiletter ved Hundehal’en, som gerne må benyttes. Børst skoene af, inden du går ind og ryd op efter dig selv.

Luftearealer

Du er velkommen til at benytte luftearealet ved siden af træningspladserne til at lufte din hund inden og efter træning. Efterladenskaber skal ALTID samles op og lægges i de til formålet opstillede spande. Husk at binde knude på posen, inden du lægger den i spanden!  Bruger du spanden til andet affald, skal det også afleveres i afbunden pose.

Hold hunden i snor med mindre, du har fuld kontrol over den. Hunde må IKKE luftes i umiddelbar nærhed af hundepensionen og skal afholdes fra at tisse op ad bygninger, maskiner eller træningsredskaber.

Er du i tvivl om noget, så spørg din instruktør.