Hos Hadsten Hundevenner har vi siden januar 2018 tilbudt træning og interne konkurrencer i seniorrally med følgende formål:

  • at aktivere ældre hunde og andre hunde med fysiske udfordringer
  • fortsat give mulighed for at konkurrere på rallybanen – under hensyntagen til hundens fysik
  • fortsat at kunne konkurrere med rallyhundene, uanset at de har fysiske handicap eller ”bare” er veteraner.

Vores regler er udformet med fokus på at bibeholde/vedligeholde en sund og vigtig led stabilitet hos vores seniorhunde. De er udarbejdet i samarbejde med veterinærfagligt personale, som dagligt arbejder med rehabilitering, fysisk genoptræning og aktivering af hunde. En del af øvelserne er ændret, så vi begrænser den fysiske belastning af hundene, men bibeholder de sunde bevægelser.

I forbindelse med lanceringen af nye skilte og regler indfører fra maj 2019 DKK en officiel seniorklasse til alle rallyprøver. Hos Hadsten Hundevenner har vi dog valgt at fortsætte med de seniorskilte, vi allerede har benyttet i den seneste sæson, krydret med flere af de nye skilte fra DKK.

I officielle DKK konkurrencer vil skiltene fra DKK selvfølgelig blive benyttet, men i vores interne konkurrencer, ønsker vi at bevare de skilte som har fungeret fint i vores konkurrencer i 2018. Skiltene vil blive brugt til DGI konkurrencer, prøve-prøver og i forbindelse med  interne prøver, der tæller i vores Rally Senior Cup.

Vil du vide mere?

Så send en mail til Tom på tom@hadstenhundevenner.dk og forhør dig nærmere.